Konserter

20. oktober 2016 kl. 18:00

4. juni 2016 kl. 16 og 5. juni 2016 kl. 15

Trollhalen

Oppsal skoles kor inviterer til vårkonserten "En reise i musikkens verden". La deg henføre av musikkglede fra ulike verdensdeler og på tvers av ulike sjangere.

Konserten på Facebook

Velkommen til Oppsal barne- og ungdomskor sin høstkonsert, torsdag 20. oktober kl. 18.00. Gratis inngang for store og små. Dørene åpner kl. 17.30 for pølsesalg og loddsalg, så husk kontanter. Koret serverer frukt til alle! Vi avslutter med loddtrekning og sier farvel ca. Kl. 19.30.

Oppsal skoles barne- og ungdomskor presenterer Trollhalen, en familieforestilling med jazzinspirert musikk. En spennende og morsom musikal om Emma, som får en magisk trollhale og må redde Østskogen fra en stor miljøkatastrofe. Barn i alle roller samt to profesjonelle operasangere! Les mer på korets Facebook-side.

Oppsal skoles kor

Konserter

Hvert år holder koret vår- og høstkonsert, julekonsert og opptrer på 17. mai. Av og til settes det opp større forestillinger, som Trollhalen i juni 2016.

Tenn lys: Luciakonsert

13. desember kl. 18:00

Oppsal kirke

Velkommen til en vakker julekonsert med luciastemning!

Dørene åpner kl. 17 med salg av pølser, kaker og kaffe.

Billetter: Voksne kr. 100, barn kr. 50, gratis under skolealder

Kort, kontant eller Vipps til 10973

Tidligere opptredener

Minikonsert

2. juni 2018 kl. 11:30

Gullsmeden, Oppsal skole

Oppsal Skoles Kor er med og feirer åpningen av nye Oppsal Senter. Velkommen til smakebiter fra vår vårkonsert "en reise i musikkens verden". La musikk fra ulike verdensdeler gi deg en god start på lørdagen!

Julekonsert

14. desember 2017 kl. 18:00

Oppsal kirke

Årets julekonsert holdes i Oppsal kirke torsdag 14. desember, under ledelse av dirigent Cathrine Skar. Som vanlig har vi med oss profesjonelle musikere.

Korkveld i Oppsal kirke

26. september 2017 kl. 18:00

Oppsal kirke

Sammen med flere andre lokale kor er vi invitert til å synge på korkveld i Oppsal kirke. Dette kommer til å bli en hyggelig musikalsk kveld i nabolaget.

Vårkonsert: Together

23. april 2017 kl. 14:00

Gullsmeden, Oppsal skole

Godlia Trasop skolekor (GT-koret) og Oppsal skoles kor inviterer til vårkonserten Together - Samklang med vårklang. Med felles glede for musikk og vennskap på tvers i nærmiljøet, byr begge korene på eget samt felles repertoar.

Meld deg gjerne på og del konserten på Facebook

Julekonsert

8. desember 2016 kl. 18:00

Gullsmeden, Oppsal skole

Velkommen til Oppsal barne- og ungdomskor sin julekonsert, torsdag 8. desember kl. 18.00. Årets konsert blir i Gullsmeden da Oppsal kirke er stengt for oppussing.

Oppsal gatefest

3. september 2016 kl. 14:30

Skøyenåsen borettslag (krysset Solbergliveien/ Vetlandsveien)

Koret skal synge på hovedscenen under Oppsal gatefest #2. Arrangementet samler massevis av gode lokale krefter, og ble en stor suksess i fjor. Vi gleder oss til å vise oss fram på et hyggelig lokalarrangement!

Vårkonsert

6. mai 2018 kl. 17:00

Jubileumskonsert

29. oktober 2017 kl. 16:30

Bøler kirke

Koret fyller 60 år og ønsker velkommen til jubileumskonsert sammen med Reidun Sæther. Vi ønsker familie, venner, naboer, tidligere korister og alle som har en tilhørighet til korets historie, velkommen - og selvsagt alle andre som ønsker en flott musikkopplevelse i en arkitektonisk perle! Plakat

Konsert for 10. trinn

21. juni 2017 kl. 17:00

Bevegelsesrommet (B/C-bygget) og Gullsmeden, Oppsal skole

Tradisjon tro og siste arrangement denne våren er en konsert på den høytidelige vitnemålsutdelingen til 10. klasse. I tillegg har vi vår egen avslutning også denne ettermiddagen med utdeling av årsmerker, diplomer og en liten sommergave.

Konsert på Sentralen

5. april 2017 kl. 18:00

Sentralen, Øvre Slottsgate 3 (Marmorsalen)

Koret har konsert sammen med Sangkoret Freidig og Høybråten Sangforening i Marmorsalen på kulturhuset Sentralen i Oslo sentrum. Arrangementet på Facebook:

Korsang med vårklang i sentrum

oppsalkor@gmail.com